logo

Imate dovolj in bi radi naredili nekaj zase

Prijavite se ne bo vam žal

Kontaktirajte nas

Dogodki

O nas

Maša Gorše

 

Sem Vaditeljica športne rekreacije, delujem kot Svetovalka in Vaditeljica v okviru projektov Promocije zdravja na delovnem mestu.

Kaj počnem

Izvajam Uvodne delavnice v okviru Promocije zdravja pri delu. Delavnice skupaj s partnerji izvajam v podjetjih: v tehnološkem parku RCIKT v Kranju, v podjetju Iskratel, d.o.o., Zavodu RS za zaposlovanje Kranj, v OŠ Jakob Aljaž v Kranju.

 

V okviru športnega gibanja BEACTIVE vodim delavnice Kratki aktivni odmori v Kranju za MOK podjetja ter občane.

 

Od marca 2017 v podjetjih Iskratel d.o.o. in RCIKT d.o.o. iz Kranja vodim delavnice Kratki aktivni odmori med delovnim časom, v katerih je vključenih preko 100 udeležencev.

 

V Športno rekreativnem društvu VITALuna VADBE v Kranju, vodim vadbe za odrasle, program Zdrava hrbtenica.

Moja usposabljanja

Od 2011 se udeležujem kongresov, seminarjev ter strokovnih izobraževanj v Sloveniji (Športna Unija Slovenije, Olimpijski komite Slovenije, Društvo fizioterapevtov Slovenije, Fitnes Zveza Slovenije in Gimnastična Zveza Slovenije, Joga združenje Slovenije in drugih).

Dodala sem znanje masaž (Vital masaže, Fizioterapija Zrnec) in raziskujem tudi na področju sproščanja v gibanju (TaiČi, Či Gong).

Izobraževanje za svetovalce za Promocijo zdravja pri delu, 2017 Klinični center za medicino dela, prometa in športa, Čili za delo

Strokovno srečanje slovenske mreže za Promocijo zdravja pri delu, 2017 Klinični center za medicino dela, prometa in športa, Čili za delo

12. Kongres športa za vse - Podaljšanje licence vaditelj športne rekreacije2, 2017 Športna Unija Slovenije Ljubljana

11. Kongres športa za vse- Podaljšanje licence vaditelj športne rekreacije2, 2016 Športna Unija Slovenije Ljubljana

Tečaj Manualne masaže na stolu, 2016 Vital masaže

Tečaj Klasične ročne masaže, 2016 Fizioterapija Zrnec

Vaditelj športne rekreacije2, 2015 Športna Unija Slovenije Ljubljana

Nirvana Fitness Instructor, 2015 FITPRO Kranj

Metabolični trening, 2014 Fitpro Kranj

Tečaj varne vadbe v nosečnosti, 2014, Društvo fizioterapevtov Slovenije

Pilates MAT Inštruktor, 2013 Fitpro Kranj

FlexiBar GroupFitness Instructor, 2012 PerformSport, Nevrošport Ljubljana

Inštruktor »Zdrava hrbtenica«, 2012 Fitpro Kranj

Vaditelj športne rekreacije1, 2011 Športna Unija Slovenije Ljubljana

Certifikati

Moja pot:

Od malih nog sem preko svoje družine spoznavala najrazličnejše športe. V mladosti sem trenirala orodno gimnastiko, košarko, vodila krožek košarke, učila tenis in smučanje. Posebej me je zanimala korektivna gimnastika (vaje za telesno korekcijo).

 

Gimnazijo, Fakulteto in Univerzo ter podjetja (kjer sem bila vključena) sem zastopala na različnih športnih tekmovanjih v košarki, tenisu, badmintonu, smučanju in drugih.

 

V študentskih letih sem uživala v turnih smukih, trekingu okrog Anapurne, spustih s kajaki po Soči, smučanju v tujini, terenskem jahanju, druženju v hribih. Kot članica Akademskega ŠD sem pomagala pri organizaciji športnih aktivnosti za študente v Kranju. V Kranju sem ostala zaradi hribov. Podvodno naravo spoznavam s potapljanjem.

 

Vadba Pilates me je pritegnila s stališča pravilne drže in močnega trupa. Strokovno usposabljanje zase je kmalu je preraslo v vodenje skupinskih vadb v športni rekreaciji.

 

Dopolnjujem in spoznavam nova področja ter se udeležujem različnih izobraževanj.

 

S pridobljeno licenco 2011 pri Športni Uniji Slovenije sem lahko vodila skupinske vadbe: Zdrava hrbtenica&pravilna drža, Pilates, Nirvana Fitness v studiu Fitpro in Mega center Kranj, Studio ritem Škofja Loka, Vita center Naklo in drugih krajih (OŠ Kidričevo).

 

Od leta 2016 vodim VITALuna vadbe za odrasle, Zdrava Hrbtenica v Športno rekreativnem društvu VITALuna VADBE v Kranju.

Bi me želeli kaj vprašati?